+
Menu
Ru Ro En
Parteneri
Fundatia We Effect Suedia

We Effect a fost fondat în 1958 pentru a sprijini dezvoltarea organizațiilor și societăților democratice care au capacitatea de a articula drepturile și nevoile membrilor lor în ceea ce privește munca, influența, serviciile, veniturile și mijloacele de trai.

We Effect lucrează în peste 20 de țări din Asia, Europa de Est, America Latină și Africa prin birourile noastre regionale în parteneriat cu OSC locale, organizații de fermieri, federații, cooperative si alte organizatii democratice.

Helvetas - Elvetia

Este o fundatie elvetiana care se angajează într-o lume dreaptă în care toți bărbații și femeile își determină cursul vieții în demnitate și securitate, folosind resursele de mediu într-un mod durabil. Helvetas este o organizație independentă pentru dezvoltare, cu sediul în Elveția, cu organizații afiliate din Germania și Statele Unite. Helvetas sprijină femeile, bărbații și comunitățile sărace și defavorizate din aproximativ treizeci de țări în curs de dezvoltare și în tranziție din Africa, Asia, America Latină și Europa de Est.